Juniors’ Champ Reversible Jacket

100.00 

Categories: ,

Description

No.

41736
An adaptive, hip, reversible kids jacket with a water-repellent outer and soft plush fleece on the inside.
We built this modern reversible jacket to give you options. One side features our environmentally responsible, PFC-free water-repellent outer shell. The other is a lightweight plush fleece on the inside. You decide your needs and your look.
Fiber ContentShell: 100% Polyester – Shell 2: 100% Polyester
Care InstructionsClose zippers before washing,Do not use fabric softener,Remove promptly from the washer,Wash with similar colours
Weight550g
nr 41736
Një xhaketë për fëmijë adaptive, hip, e kthyeshme me një xhaketë të jashtme kundër ujit dhe pelush të butë nga brenda.
Ne ndërtuam këtë xhaketë moderne të kthyeshme për t’ju dhënë mundësi. Njëra anë përmban guaskën tonë të jashtme të përgjegjshme për mjedisin, pa PFC, të papërshkueshme nga uji. Tjetra është një lesh pelushi i lehtë në brendësi. Ju vendosni nevojat tuaja dhe pamjen tuaj.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër – Shell 2: 100% poliestër
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni zinxhirët para larjes, mos përdorni zbutës rrobash, hiqeni menjëherë nga rondele, Lani me ngjyra të ngjashme
Pesha: 550g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Juniors’ Champ Reversible Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *