Sale!

JR LEGENDARY PANT

117.00 

Categories: ,

Description

JR LEGENDARY PANT

No.

41606
Classic, fitted ski pants for juniors with a vibrant pop of color.
Our ski pants for youth have everything you need for an exhilarating day on the slopes. We used HELLY TECH® Performance construction to ensure they are fully waterproof, windproof and breathable. An articulated cut gives you the best fit, extendable leg length caters to swiftly growing kids.
Fiber ContentShell: 100% Polyamide. Lining: 100% Polyester. Insulation: 80% Polyester (Recycled), 20% Polyester
Care InstructionsClose hook and loop before washing, Close zippers before washing, Do not soak, Do not use fabric softener, Remove promptly from the washer, Some fading may occur on bright colours, Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment, Wash separately
Weight530g

Select size:

FEATURES:
HELLY TECH® Performance
Solution Dyed
PFC Free DWR
Gusset for freedom of movement
Articulation for great fit
Inner snow gaiters with gripper elastic and boot hook
Printed HH® logo on thigh
PERKTHIMI:
JR LEGENDARY PANT
Nr.
41606
Pantallona skish klasike, të pajisura për të rinjtë me ngjyra të gjalla.
Pantallonat tona të skive për të rinjtë kanë gjithçka që ju nevojitet për një ditë emocionuese në shpatet. Ne përdorëm konstruksionin HELLY TECH® Performance për të siguruar që ato të jenë plotësisht të papërshkueshme nga uji, të papërshkueshëm nga era dhe të marrin frymë. Një prerje e artikuluar ju jep përshtatshmërinë më të mirë, gjatësia e këmbës e zgjatur i përshtatet fëmijëve që rriten me shpejtësi.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliamide. Rreshtimi: 100% poliestër. Izolimi: 80% poliestër (i ricikluar), 20% poliestër
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, mbyllni zinxhirët përpara se të lani, Mos njomni, Mos përdorni zbutës rrobash, Hiqeni menjëherë nga rondele, Mund të ndodhë pak zbehje në ngjyrat e ndezura, rrobat në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, Lani veçmas
Pesha: 530 gr

MASAT E DISPONUESHME:

TIPARET:
Performanca HELLY TECH®
Zgjidhje e lyer
DWR pa PFC
Gusht për lirinë e lëvizjes
Artikulim për përshtatje të madhe
Gatera të brendshme bore me elastik kapës dhe grep për çizmet
Logoja e printuar HH® në kofshë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JR LEGENDARY PANT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *