Sale!

JR CLUB HOODIE

135.00 

Categories: ,

Description

20531

CLUB HOODIE

Designed for the purpose of providing a contemporary and technical looking version of a traditional hoodie made

from organic cotton. Slap your logo on it and watch it fly out the door

FEATURES:

  • Designed for easy logo application
  • Organic cotton

Projektuar për qëllimin e ofrimit të një versioni bashkëkohor dhe teknik të një kapuçi tradicional të bërë

nga pambuku organik. Vendosni logon tuaj mbi të dhe shikoni atë të fluturojë nga dera

TIPARET:

Projektuar për aplikim të lehtë të logos
Pambuk organik

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JR CLUB HOODIE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *