Jobe Unify Life Vest Men Vintage Teal

199.00 

Categories: ,

Description

244921006
The Jobe Unify Life Vest Men Vintage Teal is a 50 newton ISO certified life vest with all the comfort and convenience of a pro-level competition vest. It features super soft PVC foam, flexible panels for a great range of motion enhancing your ability to move freely. The Unify Vest for Men comes in 4 great colors; Blue, Vintage Teal, Red, and Black because we all know looking good on the water is important and Jobe makes it easy! With sizes to fit everyone, including plus sizes you’ll have no trouble finding a perfect vest.
FEATURES
 • 50N ISO-certified (buoyancy aid)
 • Comfort of a non-certified vest
 • Always a perfect fit: more comfort and safety
 • Available in plus sizes
 • Adjustable webbing strap: 1,5″ | 3,8cm
 • Front zipper for fast entry
 • Inside pocket with waterproof bag connector cord
 • Safety D-ring attachment to attach an emergency cord
 • Soft & flexible neoprene fabric
 • Soft PVC foam
 • Split foam panels for maximum freedom of movement
 • Water drainage system
 • Strong buckles & YKK zipper

PERKTHIMI

244921006
Jeleku Jobe Unify Life Vest Men Vintage Teal është një jelek shpëtimi i certifikuar ISO 50 njuton me gjithë komoditetin dhe komoditetin e një jeleku të nivelit pro konkurrencës. Ai përmban shkumë PVC super të butë, panele fleksibël për një gamë të madhe lëvizjesh duke rritur aftësinë tuaj për të lëvizur lirshëm. Unify Vest for Men vjen në 4 ngjyra të shkëlqyera; Blu, Vintage ngjyrë kafe, e kuqe dhe e zezë sepse të gjithë e dimë që të dukesh bukur në ujë është e rëndësishme dhe Jobe e bën të lehtë! Me përmasat që i përshtaten të gjithëve, duke përfshirë madhësitë plus, nuk do të keni asnjë problem të gjeni një jelek të përsosur.

TIPARET

 • 50N ISO-certifikuar (ndihma për lëvizje)
 • Komoditeti i një jeleku jo të certifikuar
 • Gjithmonë një përshtatje e përsosur: më shumë rehati dhe siguri
 • E disponueshme në madhësi plus
 • Rrip rrip i rregullueshëm: 1,5″ | 3,8 cm
 • Zinxhir përpara për hyrje të shpejtë
 • Xhep i brendshëm me kordon lidhës qese të papërshkueshëm nga uji
 • Shtojcë e unazës D të sigurisë për të lidhur një kordon urgjence
 • Pëlhurë neoprene e butë dhe fleksibël
 • Shkumë PVC e butë
 • Panele të ndara me shkumë për liri maksimale të lëvizjes
 • Sistemi i kullimit të ujit
 • Kopsa të forta dhe zinxhir YKK

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Unify Life Vest Men Vintage Teal”

Your email address will not be published. Required fields are marked *