JOBE UNIFY LIFE VEST MEN BLACK

167.42 

Description

244921004

The Jobe Unify Life Vest Men Black is a 50 newton ISO certified life vest with all the comfort and convenience of a pro-level competition vest. It features super soft PVC foam, flexible panels for a great range of motion enhancing your ability to move freely. The Unify Vest for Men comes in 4 great colors; Blue, Vintage Teal, Red, and Black because we all know looking good on the water is important and Jobe makes it easy! With sizes to fit everyone, including plus sizes you’ll have no trouble finding a perfect vest.

 • 50N ISO-certified (buoyancy aid)
 •  Comfort of a non-certified vest
 •  Always a perfect fit: more comfort and safety
 •  Made of 100% based limestone neoprene
 •  Available in plus sizes
 •  Adjustable webbing strap: 1,5″ | 3,8cm
 •  Front zipper for fast entry
 •  Inside pocket with waterproof bag connector cord
 •  Safety D-ring attachment to attach an emergency cord
 •  Soft & flexible neoprene fabric
 •  Soft PVC foam
 •  Split foam panels for maximum freedom of movement
 •  Water drainage system
 •  Strong buckles & YKK zipper
 • Jobe Unify Life Vest Men Black është një jelek shpëtimi i certifikuar ISO 50 njuton me gjithë komoditetin dhe komoditetin e një jeleku të konkurrencës së nivelit pro. Ai përmban shkumë PVC super të butë, panele fleksibël për një gamë të madhe lëvizjesh duke rritur aftësinë tuaj për të lëvizur lirshëm. Unify Vest for Men vjen në 4 ngjyra të shkëlqyera; Blu, Vintage ngjyrë kafe, e kuqe dhe e zezë sepse të gjithë e dimë që të dukesh bukur në ujë është e rëndësishme dhe Jobe e bën të lehtë! Me përmasat që i përshtaten të gjithëve, duke përfshirë madhësitë plus, nuk do të keni asnjë problem të gjeni një jelek të përsosur.
 • 50N ISO-certifikuar (ndihma për lëvizje)
  Komoditeti i një jeleku jo të certifikuar
  Gjithmonë një përshtatje e përsosur: më shumë rehati dhe siguri
  Bërë nga neoprene me bazë 100% gëlqeror
  E disponueshme në madhësi plus
  Rrip rrip i rregullueshëm: 1,5″ | 3,8 cm
  Zinxhir përpara për hyrje të shpejtë
  Xhep i brendshëm me kordon lidhës qese të papërshkueshëm nga uji
  Shtojcë e unazës D të sigurisë për të lidhur një kordon urgjence
  Pëlhurë neoprene e butë dhe fleksibël
  Shkumë PVC e butë
  Panele të ndara me shkumë për liri maksimale të lëvizjes
  Sistemi i kullimit të ujit
  Kopsa të forta dhe zinxhir YKK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JOBE UNIFY LIFE VEST MEN BLACK”

Your email address will not be published. Required fields are marked *