Jobe Towable Bag 1-2P

Description

220816001

Jobe Towable Bag 1-2P

Easily store your towable with this nylon bag for durability, season after season. This bag fits 1-2 Persons towables. Easy and clean storage.
  • Easy and clean storage
  • Suitable for 1-2 person towables

220816001

Çanta e tërheqshme Jobe 1-2Muajeni me lehtësi tërheqjen tuaj me këtë qese najloni për qëndrueshmëri, sezon pas sezoni. Kjo çantë përshtatet për 1-2 persona të rimorkueshëm. Ruajtje e lehtë dhe e pastër.
Ruajtje e lehtë dhe e pastër
E pershtatshme per 1-2 persona te rimorkueshme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Towable Bag 1-2P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *