Jobe Stimmel + Tow Hook Handle Package

378.00 

Description

258822001
The Stimmel is the little brother of the Omnia in a fresh suit. Skip buying unnecessary equipment and save time and money to get on the water! This family-focused board comes with a luxurious injection molded side handle with an integrated tow hook and can be used with great variety. Jobe’s Stimmel is ready to be used as a kneeboard, ski, wakeskate/board, and wake surfer with a minimum of 6 positions. This board has a real maneuverable shape and is suited for all water sport levels and -fanatics. This package includes a matching tow hook handle for easy starts.
 • All-In-One product
 • Comfortable anti-slip EVA deck
 • Injection-molded side handle with integrated Tow Hook
 • Maneuverable shape
 • Plastic rotomolded
 • Removable surf fins
 • Weight: 7 kg | 15,4 Ibs
 • Dimensions: 150 x 57 x 5 cm | 59.1″ x 22.4″ x 1.97″

Perkthimi:

Stimmel është vëllai i vogël i Omnia me një kostum të freskët. Shmangni blerjen e pajisjeve të panevojshme dhe kurseni kohë dhe para për të hipur në ujë! Kjo pllakë e përqendruar te familja vjen me një dorezë anësore luksoze të derdhur me injeksion me një grep tërheqës të integruar dhe mund të përdoret me shumëllojshmëri të madhe. Jobe’s Stimmel është gati për t’u përdorur si gjunjëzues, ski, wakeskate/board dhe wake surfer me një minimum prej 6 pozicionesh. Kjo dërrasë ka një formë reale të manovrueshme dhe është e përshtatshme për të gjitha nivelet e sporteve ujore dhe fanatikët. Kjo paketë përfshin një dorezë të përputhshme me grep tërheqës për fillime të lehta.

 • Produkt Gjithçka-në-Një
 • Kuvertë e rehatshme kundër rrëshqitjes EVA
 • Dorezë anësore e derdhur me injeksion me grep tërheqës të integruar
 • Forma e manovrueshme
 • E plastikës me rotacion
 • Penda të lëvizshme të sërfit
 • Pesha: 7 kg | 15,4 Ibs
 • Përmasat: 150 x 57 x 5 cm | 59,1″ x 22,4″ x 1,97″

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Stimmel + Tow Hook Handle Package”

Your email address will not be published. Required fields are marked *