Jobe Sofia 3/2mm Wetsuit Women Vintage Teal

126.50 

Available on backorder

Categories: , Tags: ,

Description

303522002

Jobe Sofia 3/2mm Wetsuit Women Vintage Teal

The Sofia has been designed with comfy full stretch neoprene to provide its user with all the freedom of movement necessary. Next to the fact that Sofia has a feminine cut and its eye-catching print make you look great, it makes you feel even greater due to extra effort coming with a comfortable stitch construction, which feels ultra-soft on your skin. The added ultra-resistant and ultra-high endurance kneepads protect against abrasion.
  • Made of 50% based limestone neoprene
  • 3 mm neoprene on chest & back, 2 mm on other panels
  • Back zipper for fast entry
  • Durable flatlock seams
  • Feminine fit
  • Full stretch neoprene
  • Protective strong knee pads
  • Strengthening tape inside

303522002

Jobe Sofia 3/2 mm Vetsuit Grash Vintage Teal Sofia është projektuar me neoprene të rehatshme me shtrirje të plotë për t’i siguruar përdoruesit të saj të gjithë lirinë e nevojshme të lëvizjes. Krahas faktit që Sofia ka një prerje femërore dhe printimi i saj tërheqës ju bën të dukeni shkëlqyeshëm, kjo ju bën të ndiheni edhe më të mirë për shkak të përpjekjeve shtesë që vijnë me një strukturë të rehatshme qepjeje, e cila ndihet jashtëzakonisht e butë në lëkurën tuaj. Gjunjët e shtuara ultra-rezistente dhe me qëndrueshmëri ultra të lartë mbrojnë kundër gërryerjes.
Bërë nga neoprene me bazë 50% gëlqeror
Neopren 3 mm në gjoks dhe shpinë, 2 mm në panele të tjera
Zinxhir prapa për hyrje të shpejtë
Qepje të qëndrueshme me bllokim të sheshtë
Përshtatje femërore
Neoprene me shtrirje të plotë
Mbrojtëse të forta të gjurit
Shirit forcues brenda

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Sofia 3/2mm Wetsuit Women Vintage Teal”

Your email address will not be published. Required fields are marked *