Jobe Rumble Towable 1P Red

103.50 

Available on backorder

Categories: , Tags: ,

Description

230123002

Jobe Rumble Towable 1P Red

You don’t need to spend a lot of money for endless fun! Our super-fast Rumble funtube Red can handle 1 person and will guarantee you a wild water ride. The inner material is made of 24G PVC, which makes it both strong and featherlight. It comes with 4 luxurious neoprene knuckle-guard handles that allow you to sit or lay on the Rumble. Let’s get ready to Rumble!
 • 3 year warranty
 • 1 water drain
 • 4 Handles with neoprene knuckle guards
 • Max 1 person
 • Multi position towable
 • One way Boston valve
 • Partially covered
 • Quick connector for easy towing
 • Safety chamber
 • 420 Denier nylon Cover
 • 24 Gauge PVC
 • Dimensions when inflated: Ø46 x 17,3″ | Ø117 x 44cm
 • Dimensions when deflated: 54″ | 137cm

230123002

Jobe Rumble Towable 1P RedNuk keni nevojë të shpenzoni shumë para për argëtim pafund! Funtubi ynë super i shpejtë Rumble Red mund të trajtojë 1 person dhe do t’ju garantojë një udhëtim në ujë të egër. Materiali i brendshëm është prej PVC 24G, gjë që e bën atë të fortë dhe të lehtë. Ajo vjen me 4 doreza luksoze neoprene mbrojtëse të kyçeve që ju lejojnë të uleni ose të shtriheni në Rumble. Le të bëhemi gati për Rumble!
3 vite garanci
1 kullues uji
4 Doreza me mbrojtëse nyjesh neoprene
Maksimumi 1 person
Tërheqshëm me shumë pozicione
Valvula e Bostonit me një drejtim
Pjesërisht e mbuluar
Lidhës i shpejtë për tërheqje të lehtë
Dhoma e sigurisë
420 Mbulesë najloni Denier
24 matës PVC
Dimensionet kur fryhen: Ø46 x 17,3″ | Ø117 x 44 cm
Dimensionet kur shfryhen: 54″ | 137 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Rumble Towable 1P Red”

Your email address will not be published. Required fields are marked *