Jobe Revolve Towable 2P

359.99 

Description

230220001
This towable spins your head right round! The Revolve is our widest 2 person towable offering a lot of space for the rider. The quick connector allows effortless rope connection and disconnection, so you can get on the water in no time. The Revolve is equipped with with 2 luxurious neoprene knuckle-guard handles which offer grip and comfort. Its super strong double-stitched 420 denier nylon can resist some tornados. It’s time to… Revolve!
SPECIFICATION
 • 3 year warranty after registration
 • 4 Handles with neoprene knuckle guards
 • Double stitched nylon
 • Max 2 Persons
 • One way Boston valve
 • Quick connector for easy towing
 • 420 Denier nylon Cover
 • 24 Gauge PVC
 • Dimensions when inflated: 77,1 x 68,9 x 19,3″ | 196 x 175 x 49cm
 • Dimensions when deflated: 82,7″ x 73″ | 210 x 186cm

PERKTHIMI

230220001
Kjo tërheqëse rrotullon kokën tuaj rreth e rrotull! Revolve është rimorkimi ynë më i gjerë për 2 persona që ofron shumë hapësirë ​​për kalorësin. Lidhësi i shpejtë lejon lidhjen dhe shkëputjen pa mundim të litarit, kështu që ju mund të hyni në ujë në asnjë kohë. Revolve është i pajisur me 2 doreza luksoze neoprene-mbrojtëse të kyçeve, të cilat ofrojnë kapje dhe rehati. Najloni i tij super i fortë me qepje të dyfishtë 420 denier mund t’i rezistojë disa tornadove. Është koha për të… Rrotulloni!

 • SPECIFIKIMET
 • 3 vite garanci pas regjistrimit
 • 4 Doreza me mbrojtëse nyjesh neoprene
 • Najloni i qepur dyfish
 • Maksimumi 2 persona
 • Valvula e Bostonit me një drejtim
 • Lidhës i shpejtë për tërheqje të lehtë
 • 420 Mbulesë najloni Denier
 • 24 matës PVC
 • Dimensionet kur fryhen: 77,1 x 68,9 x 19,3″ | 196 x 175 x 49 cm
 • Dimensionet kur shfryhen: 82,7″ x 73″ | 210 x 186 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Revolve Towable 2P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *