Jobe Prolix Wakeboard

Categories: ,

Description

272522004

Jobe Prolix Wakeboard

The Jobe Prolix is a wakeboard ahead of it’s time. Featuring innovative tech like our High-press Core, Rolled Edges for added playfulness and less edge catching, H.I.T. Base, and grooved channels from tip to tail for additional traction. This hybrid rocker provides a fun playfulness to the board without losing pop.
 • Hybrid rocker
 • 4 removable nylon fins
 • H.I.T. -base
 • High-press core
 • Made with 100% solar power
 • Rolled edge for playfullness
 • Smooth grooved channels: giving you grip when needed
 • Tri- Tech fiberglass

Perkthimi

Jobe Prolix është një wakeboard përpara kohës së tij. Me teknologji inovative si Bërthama jonë me shtypje të lartë, skajet e rrotulluara për lojë të shtuar dhe më pak kapje të skajeve, H.I.T. Kanale me bazë dhe me brazdë nga maja në bisht për tërheqje shtesë. Ky karikator hibrid ofron një lojë argëtuese në tabelë pa humbur pop.

 • Rocker hibrid
 • 4 pendë najloni të lëvizshme
 • H.I.T. -bazë
 • Bërthama me shtypje të lartë
 • Prodhuar me 100% energji diellore
 • Buzë e mbështjellë për lojën
 • Kanale të lëmuara me brazda: ju japin kapje kur është e nevojshme
 • Tekstil me fije qelqi Tri-Tech

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Prolix Wakeboard”

Your email address will not be published. Required fields are marked *