Jobe Premium Unify Life Vest Men Black

161.00 

Available on backorder

Description

244923014

Jobe Premium Unify Life Vest Men Black

The Jobe Premium Unify Life Vest Men Black is back with a full redesign and the vest is packed with new innovations to give you the safe ride you need while feeling fully comfortable. The Premium version of the Unify Vest has a 3D hydration mesh inner to upgrade the breathability of the vest which keeps it fresh for time after time. Next up the Premium Unify Life vest has an integrated back support waistbelt to give you that necessary protection on your PWC. We have finished this PWC vest with transparent badge and webbing entries and we placed new graphics on the front- and back of the vest to give you that premium look and feel.
 • 50N ISO-certified (buoyancy aid)
 • Always a perfect fit: more comfort and safety
 • (2x) Neoprene pockets with velcro closure
 • 30% limestone based neoprene: lighter, flexible and more durable
 • 3D mesh fabric backpanels for a perfect hydration
 • Adjustable neoprene waist belt inside the vest for back support
 • Adjustable webbing strap: 1,5″ | 3,8cm (2x)
 • Front zipper for fast entry
 • Integrated webbing for a clean look
 • Low horizontal foam segment to support sitting posture
 • Safety D-ring attachment to attach an emergency cord
 • Soft & flexible supreme stretch fabric
 • Soft PVC foam
 • Split foam panels for maximum freedom of movement
 • Water drainage system
 • Strong YKK buckle & YKK zipper

244923014

Jobe Premium Unify Life Vest Men BlackJobe Premium Unify Life Vest Men Black është rikthyer me një ridizajn të plotë dhe jeleku është i mbushur me risi të reja për t’ju ofruar udhëtimin e sigurt që ju nevojitet ndërkohë që ndiheni plotësisht rehat. Versioni Premium i Unify Vest ka një rrjetë hidratimi 3D në brendësi për të përmirësuar frymëmarrjen e jelekut që e mban atë të freskët herë pas here. Më pas, jeleku Premium Unify Life ka një rrip të integruar mbështetës të mesit për t’ju dhënë mbrojtjen e nevojshme në PWC-në tuaj. Ne e kemi përfunduar këtë jelek PWC me distinktivë transparentë dhe hyrje në rrjetë dhe kemi vendosur grafika të reja në pjesën e përparme dhe të pasme të jelekut për t’ju dhënë atë pamje dhe ndjesi premium.
50N ISO-certifikuar (ndihma për lëvizje)
Gjithmonë një përshtatje e përsosur: më shumë rehati dhe siguri
(2x) Xhepa neopreni me mbyllje velcro
30% neoprene me bazë guri gëlqeror: më i lehtë, fleksibël dhe më i qëndrueshëm
Panele të pasme prej pëlhure rrjetë 3D për një hidratim perfekt
Rrip i rregullueshëm neopreni brenda jelekut për mbështetjen e shpinës
Rrip rrip i rregullueshëm: 1,5″ | 3,8 cm (2x)
Zinxhir përpara për hyrje të shpejtë
Rrjep i integruar për një pamje të pastër
Segment i ulët horizontal i shkumës për të mbështetur qëndrimin ulur
Shtojcë e unazës D të sigurisë për të lidhur një kordon urgjence
Pëlhurë e butë dhe fleksibël me shtrirje supreme
Shkumë PVC e butë
Panele të ndara me shkumë për liri maksimale të lëvizjes
Sistemi i kullimit të ujit
Kopë e fortë YKK & zinxhir YKK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Premium Unify Life Vest Men Black”

Your email address will not be published. Required fields are marked *