Jobe Perth Shorty 3/2mm Chestzipper Wetsuit Men Gray

126.50 

Available on backorder

Categories: , Tags: ,

Description

303620003

Jobe Perth Shorty 3/2mm Chestzipper Wetsuit Men Gray

The Jobe Perth 3/2 Shorty Chestzipper is a real bang for your buck product! Being one of our hotsellers for the past year, this wetsuit takes it to the next level. With a chestzipper, you will have an unsurpassed freedom of movement, perfect for those summer days on the water! So if, you’re looking for a quality piece of neoprene which doesn’t break the bank, the Perth Chestzipper is The perfect shorty for you.
  • Made of 50% based limestone neoprene
  • Chest zipper for max flex & minimal water entry
  • 3 mm neoprene on chest & back, 2 mm on other panels
  • Durable flatlock seams
  • Full stretch neoprene
  • Strengthening tape inside

303620003

Jobe Perth Shorty 3/2mm Rroba me zinxhir për burra Grikë Jobe Perth 3/2 Shorty zinxhir është një zhurmë e vërtetë për produktin tuaj të para! Duke qenë një nga shitësit tanë më të mirë për vitin e kaluar, kjo veshje me rroba e çon atë në një nivel tjetër. Me një zinxhir, ju do të keni një liri të patejkalueshme lëvizjeje, perfekte për ato ditë vere në ujë! Pra, nëse jeni duke kërkuar për një pjesë cilësore të neoprenit që nuk e thyen bankën, Perth Chestzipper është shorti perfekt për ju.

Bërë nga neoprene me bazë 50% gëlqeror
Zinxhir gjoksi për përkulje maksimale dhe hyrje minimale të ujit
Neopren 3 mm në gjoks dhe shpinë, 2 mm në panele të tjera
Qepje të qëndrueshme me bllokim të sheshtë
Neoprene me shtrirje të plotë
Shirit forcues brenda

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Perth Shorty 3/2mm Chestzipper Wetsuit Men Gray”

Your email address will not be published. Required fields are marked *