Jobe Perth 3/2mm Shorty Wetsuit Men Graphite Gray

92.00 

Available on backorder

Categories: , Tags: ,

Description

303621002

Jobe Perth 3/2mm Shorty Wetsuit Men Graphite Gray

The Jobe Perth 3/2mm Shorty Wetsuit Men Graphite Gray you’ve been looking for. This full stretch neoprene shorty is loaded with warmth enhancing tech to keep summer rolling all year long. With features like durable flatlock seams, a back zipper for easy entry you may never be cold again. The Perth Shorty 3/2MM comes in 4 awesome colors; Red, Blue, Teal, and Graphite Gray.
  • Made of 50% based limestone neoprene
  • 3 mm neoprene on chest & back, 2 mm on other panels
  • Back zipper for fast entry
  • Durable flatlock seams
  • Full stretch neoprene
  • Strengthening tape inside

303621002

Jobe Perth 3/2mm Veshje me rroba të shkurtra gri për burra, Graphite, Jobe Perth, 3/2mm, rroba të shkurtra gri për burra, gri që keni kërkuar. Ky short neopreni me shtrirje të plotë është i ngarkuar me teknologji për të rritur ngrohtësinë për të mbajtur verën të lëvizë gjatë gjithë vitit. Me veçori të tilla si qepjet e qëndrueshme me bllokim të sheshtë, një zinxhir mbrapa për hyrje të lehtë, mund të mos jeni më kurrë të ftohtë. Perth Shorty 3/2MM vjen në 4 ngjyra të mrekullueshme; E kuqe, blu, kafe dhe gri grafit.
Bërë nga neoprene me bazë 50% gëlqeror
Neopren 3 mm në gjoks dhe shpinë, 2 mm në panele të tjera
Zinxhir prapa për hyrje të shpejtë
Qepje të qëndrueshme me bllokim të sheshtë
Neoprene me shtrirje të plotë
Shirit forcues brenda

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Perth 3/2mm Shorty Wetsuit Men Graphite Gray”

Your email address will not be published. Required fields are marked *