Jobe Omnia Multi Position Board

518.00 

Available on backorder

Description

252322001

The Omnia is your all-in-one solution and is ready to be used as a kneeboard, ski, wakeskate/board, or wake surfer. This lightweight board adds a whole new dimension to multifunctionality. Compression-molded out of PU foam and fiberglass: this family focused board can be used with great variety. The Omnia is suited for all skill levels and all water-fanatics.
 • All-In-One product
 • Comfortable anti-slip EVA deck
 • Easy slip-in removable foot straps
 • High press core
 • High press fiberglass molded
 • Injection-molded side handle with integrated Tow Hook
 • Thin profile maneuverable shape
 • Weight: 5,8 kg | 12,8 Ibs
 • Dimensions: 1,47 m x 0,59 m x 0,09 m | 58″ x 23.25″ x 3.5″

Perkthimi:

Omnia është zgjidhja juaj gjithëpërfshirëse dhe është gati për t’u përdorur si gjunjëzues, ski, wakeskate/board, ose wake surfer. Kjo pllakë e lehtë i shton një dimension krejtësisht të ri multifunksionalitetit. I derdhur me ngjeshje nga shkuma PU dhe tekstil me fije qelqi: kjo pllakë e fokusuar në familje mund të përdoret me shumëllojshmëri të madhe. Omnia është i përshtatshëm për të gjitha nivelet e aftësive dhe të gjithë fanatikët e ujit.

 • Produkt Gjithçka-në-Një
 • Kuvertë e rehatshme kundër rrëshqitjes EVA
 • Rripat e këmbëve të lëvizshme me lehtësi me rrëshqitje
 • Bërthama me shtypje të lartë
 • I derdhur me tekstil me fije qelqi me shtypje të lartë
 • Dorezë anësore e derdhur me injeksion me grep tërheqës të integruar
 • Forma e manovrueshme e profilit të hollë
 • Pesha: 5,8 kg | 12,8 Ibs
 • Përmasat: 1,47 m x 0,59 m x 0,09 m | 58″ x 23.25″ x 3.5″

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Omnia Multi Position Board”

Your email address will not be published. Required fields are marked *