JOBE NYLON LIFE VEST KIDS TEAL

62.00 

Category:

Description

244823016
This 50N ISO-certified quick drying nylon kid’s vest is manufactured with lightweight EPE-foam. The Nylon Vest Youth got treated on a fresh redesign including colored webbing straps, a new logo badge and a graphical update. The outside is fully covered in lightweight and nylon for durability, season after season. The bright color on this vest makes sure your little ones are visible in the water at all times, while a water drainage system drains the water quickly. Three strong YKK buckles and adjustable webbing straps ensure excellent fitting.
50N ISO-certified (buoyancy aid)
Adjustable webbing strap: 1,5″ | 3,8cm
(3x) Lightweight EPE-foam
One size 30-40kg
Strong & lightweight nylon fabric
Unisex fit
Water drainage system
Strong YKK Buckles
PERKTHIMI:
Ky jelek najloni për fëmijë i certifikuar me ISO 50N për tharje të shpejtë është prodhuar me shkumë EPE të lehtë. Nylon Vest Youth u trajtua me një ridizajn të ri, duke përfshirë rripat me rrip me ngjyra, një simbol të ri logoje dhe një përditësim grafik. Pjesa e jashtme është e mbuluar plotësisht me peshë të lehtë dhe najlon për qëndrueshmëri, sezon pas sezoni. Ngjyra e ndritshme në këtë jelek siguron që të vegjlit tuaj të jenë të dukshëm në ujë gjatë gjithë kohës, ndërsa një sistem kullimi uji e kullon ujin shpejt. Tre kopsa të forta YKK dhe rripat e rregullueshëm të rripave sigurojnë përshtatje të shkëlqyer.
50N ISO-certifikuar (ndihma për lëvizje)
Rrip rrip i rregullueshëm: 1,5″ | 3,8 cm
(3x) EPE-shkumë e lehtë
Një madhësi 30-40 kg
Pëlhurë najloni e fortë dhe e lehtë
Përshtatje unisex
Sistemi i kullimit të ujit
Kopsa të forta YKK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JOBE NYLON LIFE VEST KIDS TEAL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *