Jobe Neoprene Life Vest Kids Hot Pink

89.99 

Categories: ,

Description

244921010
The Jobe Neoprene Life Vest Kids Hot Pink is the perfect 50 Newton ISO certified vest that wont break the bank! It’s comfortable, flexible, and features a convenient front zipper for fast entry. The neoprene vest for kids provides great safety without having to compromise on comfort and freedom of movement. Oh, and it comes in 5 great colors; Black, Hot Pink, Lime Green, Blue and Red. What’s not to love?
SPECIFICATION
 • 50N ISO-certified (buoyancy aid)
 • Made of 30% based limestone neoprene
 • Adjustable webbing strap: 1,5″ | 3,8cm (2x)
 • Front zipper for fast entry
 • Soft & flexible neoprene fabric
 • Soft PVC foam
 • Unisex fit
 • Water drainage system
 • Strong buckles & YKK zipper

PERKTHIMI

244921010
Jeleku Jobe Neoprene Life Vest Kids Hot Pink është jeleku i përsosur i certifikuar me ISO 50 Newton që nuk do të prishë bankën! Është i rehatshëm, fleksibël dhe përmban një zinxhir të përshtatshëm përpara për hyrje të shpejtë. Jeleku neopreni për fëmijë ofron siguri të madhe pa pasur nevojë të bëni kompromis me komoditetin dhe lirinë e lëvizjes. Oh, dhe vjen në 5 ngjyra të shkëlqyera; E zezë, rozë e nxehtë, jeshile lime, blu dhe e kuqe. Çfarë nuk është për të dashur?
SPECIFIKIMET

 • 50N ISO-certifikuar (ndihma për lëvizje)
 • Bërë nga neopren gëlqeror me bazë 30%.
 • Rrip rrip i rregullueshëm: 1,5″ | 3,8 cm (2x)
 • Zinxhir përpara për hyrje të shpejtë
 • Pëlhurë neoprene e butë dhe fleksibël
 • Shkumë PVC e butë
 • Përshtatje unisex
 • Sistemi i kullimit të ujit
 • Kopsa të forta dhe zinxhir YKK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Neoprene Life Vest Kids Hot Pink”

Your email address will not be published. Required fields are marked *