Jobe Multi Purpose Repair Kit

Description

420005001

Jobe Multi Purpose Repair Kit

With our repair kit you can repair anything from wetsuits to towables. Even air mattresses! Actually, with this Multi Purpose Repair Kit you can repair pretty much anything else made from neoprene, nylon, rubber, leather, PVC, PU and most other plastics.
  • For PVC, Nylon, Rubber, Neoprene, PU
  • For towables, inflatable paddle boards and wetsuit
  • Multi purpose repair kit

420005001

Kompleti i riparimit me shumë qëllime Jobe Me çantën tonë të riparimit ju mund të riparoni çdo gjë, nga rrobat e lagura deri te ato të tërheqshme. Edhe dyshekët me ajër! Në fakt, me këtë komplet riparues me shumë qëllime ju mund të riparoni pothuajse çdo gjë tjetër të bërë nga neopreni, najloni, goma, lëkura, PVC, PU dhe shumica e plastikës së tjera.
Për PVC, najlon, gome, neoprene, PU
Për të tërhequr, dërrasa me vozitje të fryra dhe rroba lagurash
Komplet riparimi për shumë qëllime

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Multi Purpose Repair Kit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *