Jobe Mohaka 10.2 Inflatable Paddle Board Package

1,399.99 

Categories: ,

Description

Conquer wind and water with the Jobe Mohaka 10.2 Inflatable Paddle Board Package! We combined the world of stand up paddling and windsurfing into one showpiece. The Mohaka can be used as a single stand up paddle board or as a windsurf board thanks to its easy-to-install windsurf mount. We’ve added a traction rail underneath the board to for more control and stability. With a board weight of only 9,3 kilograms, the Mohaka is easy to carry wherever you want. Maximum stiffness and durability are guaranteed thanks to the use of our X-dropstitching construction and Heat Bonded technology. This package contains Aero Mohaka SUP Board 10.2, adjustable 3-piece fiberglass paddle, waterproof backpack, double action pump, 10ft / 3,04m coiled leash.
Specification
 • 3 year warranty after registration
 • Heat bonded technology: more layer quality and safety
 • Non-slip EVA foam pattern, allows comfortable long term SUPing
 • Lightweight X-dropstitching construction
 • Stringer on top and bottom for the best stiffness
 • Bungee storage net
 • Easy-to-carry neoprene handle with paddle holder
 • Halkey Roberts Valve
 • Traction rail on bottom of the board for more control
 • 8″ EZ lock fin
 • D-ring on tip and tail
 • Windsurf insert mounted in the board
 • Nose rocker: 9″, Tail rocker: 0″
 • Recommended rider weight: Up to 120kg | 265 lbs
 • Board weight: 9,3kg | 20,5lbs
 • Package weight: 14,3kg | 31,5lbs
 • Dimensions: 10’2″ x 31″ x 6″ | 309 x 78,7 x 15cm
 • Package contains: Aero Mohaka SUP Board 10.2, adjustable 3-piece fiberglass paddle, waterproof backpack, double action pump, 10ft / 3,04m coiled leash

PERKTHIMI

Pushtoni erën dhe ujin me paketën Jobe Mohaka 10.2 të dërrasave me vozitje për fryrje! Ne kombinuam botën e vozitjes në këmbë dhe rrëshqitje në ajër në një ekspozitë. Mohaka mund të përdoret si një dërrasë e vetme me vozis në këmbë ose si një tabelë rrëshqitjeje në ajër falë montimit të saj të rrëshqitjes në ajër të lehtë për t’u instaluar. Ne kemi shtuar një hekurudhë tërheqëse poshtë tabelës për më shumë kontroll dhe stabilitet. Me një peshë dërrase prej vetëm 9,3 kilogramësh, Mohaka është e lehtë për t’u bartur kudo që dëshironi. Ngurtësia dhe qëndrueshmëria maksimale janë të garantuara falë përdorimit të konstruksionit tonë të qepjes me pika X dhe teknologjisë Heat Bonded. Kjo paketë përmban Aero Mohaka SUP Board 10.2, vozis me fije qelqi me 3 pjesë të rregullueshme, çantë shpine të papërshkueshme nga uji, pompë me veprim të dyfishtë, zinxhir me mbështjellje 10ft / 3,04m.

Specifikimet

 • 3 vite garanci pas regjistrimit
 • Teknologjia e lidhjes me nxehtësi: më shumë cilësi dhe siguri në shtresë
 • Modeli i shkumës EVA pa rrëshqitje, lejon SUP të rehatshëm afatgjatë
 • Konstruksion i lehtë me qepje X
 • Lidhëse sipër dhe poshtë për ngurtësinë më të mirë
 • Rrjeta e ruajtjes së bungee
 • Dorezë neopreni e lehtë për t’u mbajtur me mbajtëse lopatash
 • Halkey Roberts Valve
 • Shina tërheqëse në fund të tabelës për më shumë kontroll
 • Fina e kyçjes 8″ EZ
 • Unaza D në majë dhe në bisht
 • Futja e rrëshqitjes në ajër e montuar në tabelë
 • Lëkundje për hundë: 9″, lëkundëse e bishtit: 0″
 • Pesha e rekomanduar e kalorësit: Deri në 120 kg | 265 paund
 • Pesha e dërrasës: 9,3 kg | 20,5 paund
 • Pesha e paketimit: 14,3 kg | 31,5 paund
 • Përmasat: 10’2″ x 31″ x 6″ | 309 x 78,7 x 15 cm
 • Paketa përmban: Aero Mohaka SUP Board 10.2, vozis me tekstil me fije qelqi me 3 pjesë të rregullueshme, çantë shpine të papërshkueshme nga uji, pompë me veprim të dyfishtë, zinxhir me mbështjellje 10ft / 3,04m

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Mohaka 10.2 Inflatable Paddle Board Package”

Your email address will not be published. Required fields are marked *