Jobe Logo Wakeboard 138 & Maze Bindings Package

499.99 

Available on backorder

Categories: ,

Description

278822007

Jobe Logo Wakeboard 138 & Maze Bindings Package

You know Jobe, so you already know the Jobe Logo Series Wakeboard. This classic, tried and true model is truly one of the greats. Featuring a high-press core with double concave bottom for smooth landings, the Logo Series keeps you in control with any trick you want to throw down. A 3-Stage rocker shoots you up high and brings you down softly thanks to a center spine for a smoother landing.
 • 3-stage rocker
 • 2 removable nylon fins
 • Deep grooved channels for traction and control
 • Double concave bottom design for smooth landings
 • High-press core
 • High-press fins
 • Made with 100% solar power
 • Non-obstacle board: not meant for riding kickers, sliders, or other obstacles
 • Package contains: Logo Series Wakeboard, Maze Bindings, transparent Wakeboard Bag, Wake Combo Prime Red

Perkthimi:

278822007

Jobe Logo Wakeboard 138 & Paketa Maze Bindings

Jobe Logo Wakeboard 138 & Paketa Maze Bindings Ju e njihni Jobe, kështu që tashmë e njihni Wakeboard-in e Serisë së Logos Jobe. Ky model klasik, i provuar dhe i vërtetë është me të vërtetë një nga më të mirët. Duke shfaqur një shtresë qendrore të ngjeshur fortë me fund konkav të dyfishtë për ulje të qetë, Seria Logo ju mban nën kontroll pavarësisht manovrave që ju perdorni. Një rrotullues me 3 faza ju gjuan lart dhe ju zbret me lehtësi falë një shtylle në qendër për një ulje më të qetë.

 • Roker me 3 faza
 • 2 pendë najloni të lëvizshme
 • Kanale me brazda të thella për tërheqje dhe kontroll
 • Dizajn i dyfishtë konkav i fundit për ulje të qetë
 • Bërthama me shtypje të lartë
 • Penda me shtypje të lartë
 • Prodhuar me 100% energji diellore
 • Tabela pa pengesa: nuk është e destinuar për të hipur në goditje, rrëshqitës ose pengesa të tjera
 • Paketa përmban: Logo Series Wakeboard, Maze Bindings, transparent Wakeboard Bag, Wake
 • Combo Prime Red

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Logo Wakeboard 138 & Maze Bindings Package”

Your email address will not be published. Required fields are marked *