Jobe Infinity Seascooter Pro Package

Categories: ,

Description

Jobe Infinity Seascooter Pro Package

 281024010

The Jobe Infinity Underwater Scooter With Bag And Snorkel re-invents fun below the water surface! This self floating, electrically powered underwater scooter zooms you around to explore the shallows or the depths up to 30 meters. Powered by a long battery you can explore the depths for up to 40 minutes. And with two batteries included you can explore twice as long! Additionally the Infinity Sea scooter features three speeds for cruising around slowly or at a brisk pace! Capture the views like never before with the built in GoPro mount to make your memories last forever.

 • Always clean the Seascooter and battery with fresh water after use. Read the instructions before use!
 • Pack battery and Seascooter separately when boarding an airplane. Check the manual before boarding an airplane.
 • Self floating design
 • 3 speed levels up to: 5 Km/h | 3,1 Mp/h | 2,7 knots
 • Dimensions: 58cm x 24cm x 13cm | 23″ x 9″ x 8″
 • Dive up to 30m | 98ft.
 • GoPro mount on top to capture your underwater experiences
 • Max thust 15KG Force
 • Run time up to 2 x 45 minutes Two Li-ion airplane safe carry on batteries (25,2V / 5Ah)
 • Snorkel set Temperature limits: min: -10°C | 14°F, max: 45°C | 113°F Total
 • Waterproof bag
 • Weight: 3,5 kg | 7,7 lbs

Perkthimi:

Skuteri nënujor Jobe Infinity me çanta dhe snorkel rishpik argëtimin poshtë sipërfaqes së ujit! Ky skuter nënujor vetë-lundrues, me energji elektrike, ju zmadhon përreth për të eksploruar cekëtat ose thellësitë deri në 30 metra. Mundësuar nga një bateri e gjatë ju mund të eksploroni thellësitë deri në 40 minuta. Dhe me dy bateri të përfshira ju mund të eksploroni dy herë më shumë! Për më tepër, skuteri Infinity Sea përmban tre shpejtësi për lundrim ngadalë ose me një ritëm të shpejtë! Kapni pamjet si kurrë më parë me montimin e integruar GoPro për t’i bërë kujtimet tuaja të qëndrojnë përgjithmonë.

 • Pastroni gjithmonë Seascooter dhe baterinë me ujë të freskët pas përdorimit. Lexoni udhëzimet përpara përdorimit!
 • Paketoni baterinë dhe Seascooter veçmas kur hipni në një aeroplan. Kontrolloni manualin përpara se të hipni në një aeroplan.
 • Dizajn vetë lundrues
 • 3 nivele shpejtësie deri në: 5 Km/h | 3,1 Mp/h | 2,7 nyje
 • Përmasat: 58cm x 24cm x 13cm | 23″ x 9″ x 8″
 • Zhyt deri në 30 m | 98 këmbë.
 • Montimi GoPro sipër për të kapur përvojat tuaja nënujore
 • Forca maksimale pra 15 kg
 • Koha e funksionimit deri në 2 x 45 minuta Bateritë e transportit të sigurt për avion me dy li-ion (25,2V / 5Ah)
 • Vendosja e snorkelit Kufijtë e temperaturës: min: -10°C | 14°F, maksimumi: 45°C | 113°F Gjithsej
 • Qese e papërshkueshme nga uji
 • Pesha: 3,5 kg | 7,7 paund

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Infinity Seascooter Pro Package”

Your email address will not be published. Required fields are marked *