Jobe Infinity Island Small Package

2,300.00 

Available on backorder

Description

288822001
We’ve taken everything you knew and loved with our original Jobe Infinity Island to a new ultra-transportable size! Our new Infinity Island Small Package is modular, so you can extend your yacht until infinity. Create a unique playground for the family: ideal to sunbath, do yoga, play around, or to dock your jet ski or stand up paddle board. With a sizing of 250 x 150 centimeter, this platform has a surface of 3.75m2. The 5mm thick, non-slip EVA deckpad will make sure you have a comfortable time on the water. The 4 built-in ballast bags with an easy drainage system will keep the Infinity Island in place. And last but not least, this product is provided with 3 year warranty after registration!

 

FEATURES

 • Halkey Roberts Valve
 • 4 balast bags with easy drainage system
 • 5mm thick, non slip, comfortable and durable EVA deck
 • 8 big single D-rings and 4 velcro straps to connect the platforms to each other
 • Pressure: up to 20PSI (Recommended: 6PSI)
 • Weight capacity: 200kg | 440lbs
 • Weight: 39kg | 86lbs
 • Dimensions when inflated: 8?3 x 14’11 x 6″ | 250 x 150 x 15cm
 • Dimensions when folded: 48,4″ x 21,6″ x 19,3″ | 123 x 55 x 49cm
 • Volume: 600 l
 • Package contains: Inflatable Infinity Island small, stainless steel swimming ladder, pump on battery, PVC storage bag

PERKTHIMI

288822001
Ne kemi marrë gjithçka që keni ditur dhe keni dashur me Jobe Infinity Island origjinal në një madhësi të re ultra të transportueshme! Paketa jonë e re e vogël e Infinity Island është modulare, kështu që ju mund ta zgjasni jahtin tuaj deri në pafundësi. Krijoni një shesh lojrash unike për familjen: ideale për t’u bërë banja dielli, për të bërë yoga, për të luajtur rreth e rrotull ose për të ankoruar jet-ski tuaj ose për të ngritur në këmbë. Me përmasa 250 x 150 centimetra, kjo platformë ka një sipërfaqe prej 3.75 m2. Mbështjellësi EVA me trashësi 5 mm, që nuk rrëshqet, do të sigurojë që të kaloni një kohë të rehatshme në ujë. 4 çantat e integruara të çakëllit me një sistem të lehtë kullimi do ta mbajnë Island Infinity në vend. Dhe e fundit por jo më pak e rëndësishme, ky produkt pajiset me 3 vite garanci pas regjistrimit!

 

TIPARET

 • Halkey Roberts Valve
 • 4 thasë balast me sistem kullimi të lehtë
 • Kuvertë EVA 5 mm e trashë, jo e rrëshqitshme, e rehatshme dhe e qëndrueshme
 • 8 unaza të mëdha të vetme D dhe 4 rripa velcro për të lidhur platformat me njëra-tjetrën
 • Presioni: deri në 20 PSI (rekomandohet: 6 PSI)
 • Kapaciteti i peshës: 200 kg | 440 paund
 • Pesha: 39 kg | 86 paund
 • Dimensionet kur fryhen: 8?3 x 14’11 x 6″ | 250 x 150 x 15 cm
 • Dimensionet kur janë shfryre: 48,4″ x 21,6″ x 19,3″ | 123 x 55 x 49 cm
  Vëllimi: 600 l
 • Paketa përmban: Infinity Island inflatable i vogël, shkallë noti çelik inox, pompë me bateri, qese magazinimi PVC

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Infinity Island Small Package”

Your email address will not be published. Required fields are marked *