Jobe Infinity Island Inflatable Dock with Pump

2,645.00 

Available on backorder

Description

281020003

Jobe Infinity Island Inflatable Dock with Pump

Our infinity island is modular, so you can extend your yacht until infinity. Create a unique playground for the family: ideal to sunbath, do yoga, play around, or to dock your jet ski or stand up paddle board.
Jobe Infinity Pump 12v

  • Carrying bag
  • Charging time 8 hours on 220 volts
  • Fits the Infinity pool, Infinity island, Infinity island small, Infinity island small + pool, transom bumper and defenders
  • Halkey roberts nozzle
  • Pump can be charged on 12v and 220volt
  • Pump on battery (up to 11.2PSI)
  • Dimensions: 11.7″ x 7.8″ x 7″ | 30 x 20 x 18cm

281020003

Dok inflatable Jobe Infinity Island me pompëIshulli ynë infinit është modular, kështu që ju mund ta zgjasni jahtin tuaj deri në pafundësi. Krijoni një shesh lojrash unike për familjen: ideale për të bërë banja dielli, për të bërë joga, për të luajtur përreth ose për të vendosur jet ski ose për tavolinën e vozitjes në këmbë. Jobe Infinity Pump 12v
Çanta mbajtëse
Koha e karikimit 8 orë në 220 volt
Përshtatet me pishinën Infinity, ishullin e pafundësisë, ishullin e vogël Infinity, ishullin e vogël Infinity + pishinën, parakolpin e tërthortë dhe mbrojtësit
Halkey roberts hundë
Pompa mund të karikohet në 12v dhe 220 volt
Pompë në bateri (deri në 11.2 PSI)
Përmasat: 11,7″ x 7,8″ x 7″ | 30 x 20 x 18 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Infinity Island Inflatable Dock with Pump”

Your email address will not be published. Required fields are marked *