Jobe Fragment Vest Men Grey

161.00 

Available on backorder

Description

244924001

Jobe Fragment Vest Men Grey

The Jobe Fragment vest offers the best of both worlds in terms of comfort and safety. The separated foam panels in combination with the soft and flexible supreme stretch fabric gives you maximum freedom of movement while the 50N ISO certification makes sure you will stay afloat at all times. D-rings are added for extra safety while coasting on your boat or racing on your PWC. These vests are designed with our perfect fit philosophy in mind and are available in plus sizes. So comfortable you will forget you’re wearing one.
 • Available in plus sizes
 • Front zipper for fast entry
 • Inside pocket with waterproof bag connector cord
 • Laser-cut neoprene panels
 • Longer fit
 • Made of 100% based limestone neoprene
 • Multiple foam panels for maximum freedom of movement
 • Safety D-ring to attach an emergency cord
 • Soft and flexible shell fabric
 • Soft PVC foam filling
 • Very comfortable
 • Water drainage system
 • YKK Zipper
 • Zipper flap and cover
 • 50N ISO-certified (buoyancy aid)
 • Adjustable webbing strap at the hem of the vest

244924001

Jobe Fragment Vest Men GreyJelek Jobe Fragment ofron më të mirën e të dy botëve për sa i përket rehatisë dhe sigurisë. Panelet e ndara me shkumë në kombinim me pëlhurën e butë dhe fleksibël të shtrirjes supreme ju japin lirinë maksimale të lëvizjes ndërsa certifikimi ISO 50N siguron që ju të qëndroni në këmbë gjatë gjithë kohës. Unazat D shtohen për siguri shtesë gjatë udhëtimit me anije në anije ose garave në PWC tuaj. Këta jelekë janë të dizajnuar me filozofinë tonë të përshtatjes perfekte në mendje dhe janë të disponueshëm në madhësi plus. Aq komode sa do të harroni se keni veshur një të tillë.
E disponueshme në madhësi plus
Zinxhir përpara për hyrje të shpejtë
Xhep i brendshëm me kordon lidhës qese të papërshkueshëm nga uji
Panele neopreni të prera me lazer
Përshtatje më e gjatë
Bërë nga neoprene me bazë 100% gëlqeror
Panele të shumta shkumë për liri maksimale të lëvizjes
Unaza D e sigurisë për të lidhur një kordon urgjence
Pëlhurë guaskë e butë dhe fleksibël
Mbushje e butë me shkumë PVC
Shumë e rehatshme
Sistemi i kullimit të ujit
Zinxhirë YKK
Mbulesa me zinxhir dhe mbulesë
50N ISO-certifikuar (ndihma për lëvizje)
Rrip rrip i rregullueshëm në skaj të jelekut

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Fragment Vest Men Grey”

Your email address will not be published. Required fields are marked *