JOBE E-DUNA ELITE 11.6 INFLATABLE PADDLE BOARD PACKAGE

3,799.99 

Available on backorder

Category:

Description

488823001
The 2021 Jobe E-Duna Elite 11.6 Inflatable Paddle Board Package with E-Duna Drive is one of the coolest things to happen to Stand Up Paddle boarding. This electric driven stand up paddle board was already a stronghold in Jobe’s stand up paddle range, and now we have upgraded this board to the standards of our Elite range. Featuring an integrated yet, removable battery powered motor the E-Duna slides you through the water with relative ease. The E-Duna is controlled by a remote control that can be easily attached to the paddle and has 3 built in speed modes. This motorized paddle board comes accompanied with the most premium accessories to give you that 10/10 experience on the water. By the way, did you know that every inflatable stand up paddle board from.
3 year warranty after registration
Heat bonded technology: more layer quality and safety Integrated electric motor which can also be used as pump
Non-slip EVA foam pattern, allows comfortable long term SUPing Lightweight X-dropstitching construction
Bungee storage net
Easy-to-carry neoprene handle with paddle holder
Halkey Roberts Valve
1 extra bungee cord included
8″ EZ lock fin
D-ring on tip and tail
Package weight: 43,7lbs | 19,7kg
Valve patch assistance
Nose rocker: 9″,
Tail rocker: 0″
Recommended rider weight: Up to 115kg | 250 lbs Board weight with motor: 32,6lbs | 4,7kg Dimensions: 11’6″ x 31″ x 6″ | 350 x 78,8 x 15cm Volume: 320 l Package contains: Aero E-Duna SUP Board, Drive with integrated pump, Adjustable 100% carbon 3-piece paddle, 1 big Waterproof backpack, 1 small drybag, Padded blade protection sleeve, Padded Quick Release Waist Belt, 10 ft. coiled leash, Paddle leash
PERKTHIMI:
Paketa Jobe E-Duna Elite 11.6 e vitit 2021 me dërrasë me vozitje me E-Duna Drive është një nga gjërat më interesante që mund t’i ndodhë hipjes në Stand Up Paddle. Kjo dërrasë me vozis me ngritje elektrike ishte tashmë një fortesë në gamën e pallave me këmbë në këmbë të Jobe, dhe tani ne e kemi përmirësuar këtë tabelë sipas standardeve të gamës sonë Elite. Me një motor të integruar por të lëvizshëm me bateri, E-Duna ju rrëshqet nëpër ujë me lehtësi relative. E-Duna kontrollohet nga një telekomandë që mund të ngjitet lehtësisht në vozis dhe ka 3 mënyra të integruara të shpejtësisë. Kjo dërrasë e motorizuar me vozitje vjen e shoqëruar me aksesorët më premium për t’ju dhënë atë përvojë 10/10 në ujë. Nga rruga, a e dini se çdo inflatable qëndrojnë deri bordit vozis nga.
3 vite garanci pas regjistrimit
Teknologjia e lidhjes me nxehtësi: më shumë cilësi dhe siguri e shtresës Motor elektrik i integruar i cili mund të përdoret gjithashtu si pompë
Modeli i shkumës EVA pa rrëshqitje, lejon një ndërtim të rehatshëm afatgjatë të SUPing me qepje me peshë të lehtë X
Rrjeta e ruajtjes së bungee
Dorezë neopreni e lehtë për t’u mbajtur me mbajtëse lopatash
Halkey Roberts Valve
1 kordon shtesë bungee i përfshirë
Fina e kyçjes 8″ EZ
Unaza D në majë dhe në bisht
Pesha e paketimit: 43,7 lbs | 19,7 kg
Asistencë për arnimin e valvulave
Lëkundje hunde: 9″,
Lëkundje bishti: 0″
Pesha e rekomanduar e kalorësit: Deri në 115 kg | 250 lbs Pesha e dërrasës me motor: 32,6 lbs | 4,7 kg Përmasat: 11’6″ x 31″ x 6″ | 350 x 78,8 x 15 cm Vëllimi: 320 l Paketa përmban: Pllakë Aero E-Duna SUP, Makinë me pompë të integruar, 100% karbon të rregullueshëm me lopatë 3 pjesë , 1 çantë shpine e madhe e papërshkueshme nga uji, 1 çantë e vogël e thatë, mëngë mbrojtëse e tehut të mbushur, Rrip beli me lirim të shpejtë, brez me mbështjellje 10 ft.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JOBE E-DUNA ELITE 11.6 INFLATABLE PADDLE BOARD PACKAGE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *