Jobe Dual Life Vest Teal

58.00 

Description

244822007
The Jobe Dual unisex vest is a 50N ISO-certified buoyancy aid. The vest is made out of strong and lightweight nylon on the outside and EPE foam on the inside. The soft nylon sides and the adjustable webbing straps make the vest suitable for almost all body sizes and shapes. The D-rings make sure you can safely use this vest while coasting on your boat or PWC. Ripstop nylon fabric for a luxurious feel.
 • 50N ISO-certified (buoyancy aid)
 • Always a perfect fit: more comfort and safety
 • Adjustable webbing strap: 1,5″ | 3,8cm (4x)
 • Comfortable due to nylon sides
 • Safety D-ring attachment to attach an emergency cord
 • Soft PVC foam on front & sides, lightweight EPE-foam on back
 • Strong & lightweight nylon fabric
 • Unisex fit
 • Water drainage system
 • Strong YKK Buckles

Perkthimi:

Jeleku unisex Jobe Dual është një ndihmë 50N e certifikuar nga ISO. Jeleku është bërë nga najloni i fortë dhe i lehtë nga jashtë dhe shkumë EPE nga brenda. Anët e buta prej najloni dhe rripat e rregullueshëm të rrjetës e bëjnë jelekun të përshtatshëm për pothuajse të gjitha madhësitë dhe format e trupit. Unazat D sigurojnë që ju të mund ta përdorni me siguri këtë jelek gjatë udhëtimit me anije në varkën tuaj ose PWC. Pëlhurë najloni Ripstop për një ndjesi luksoze.

 • 50N ISO-certifikuar (ndihmë për lëvizje)
 • Gjithmonë një përshtatje perfekte: më shumë rehati dhe siguri
 • Rrip me rrip i rregullueshëm: 1,5″ | 3,8 cm (4x)
 • E rehatshme për shkak të anëve të najlonit
 • Shtojcë e unazës D të sigurisë për të lidhur një kordon urgjence
 • Shkumë e butë pvc përpara dhe anash, shkumë EPE e lehtë në pjesën e pasme
 • Pëlhurë najloni e fortë dhe e lehtë
 • Përshtatje unisex
 • Sistemi i kullimit të ujit
 • Kopsa të forta YKK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Dual Life Vest Teal”

Your email address will not be published. Required fields are marked *