Jobe Dual Life Vest Black

67.25 

Category:

Description

244822008

Jobe Dual Life Vest BlackThe Jobe Dual unisex vest is a 50N ISO certified buoyancy aid. The vest is made out of strong and lightweight nylon on the outside and EPE foam on the inside. The soft nylon sides and the adjustable webbing straps make the vest suitable to almost all body sizes and shapes. The D-rings make sure you can safely use this vest while coasting on your boat or PWC. Ripstop nylon fabric for a luxurious feel.
50N ISO-certified (buoyancy aid)
Always a perfect fit: more comfort and safety
Adjustable webbing strap: 1,5″ | 3,8cm (4x)
Ripstop nylon fabric for a luxurious feeling
Safety D-ring attachment to attach an emergency cord
Soft pvc foam on front & sides, lightweight EPE-foam on back
Strong & lightweight nylon fabric
Unisex fit
Water drainage system
Strong YKK Buckles

PERKTHIMI:

Jeleku i dyfishtë Jobe Jeleku i Zi Jeleku i dyfishtë i Jobe është një ndihmë lëvizëse e çertifikuar 50N ISO. Jeleku është bërë nga najloni i fortë dhe i lehtë nga jashtë dhe shkumë EPE nga brenda. Anët e buta prej najloni dhe rripat e rregullueshëm të rrjetës e bëjnë jelekun të përshtatshëm për pothuajse të gjitha madhësitë dhe format e trupit. Unazat D sigurojnë që ju të mund ta përdorni me siguri këtë jelek gjatë udhëtimit me anije në varkën tuaj ose PWC. Pëlhurë najloni ripstop për një ndjesi luksoze.
50N ISO-certifikuar (ndihma për lëvizje)
Gjithmonë një përshtatje e përsosur: më shumë rehati dhe siguri
Rrip me rrip i rregullueshëm: 1,5″ | 3,8 cm (4x)
Pëlhurë najloni Ripstop për një ndjenjë luksoze
Shtojcë e unazës D të sigurisë për të lidhur një kordon urgjence
Shkumë e butë pvc përpara dhe anash, shkumë EPE e lehtë në pjesën e pasme
Pëlhurë najloni e fortë dhe e lehtë
Përshtatje unisex
Sistemi i kullimit të ujit
Kopsa të forta YKK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Dual Life Vest Black”

Your email address will not be published. Required fields are marked *