Jobe Chipper Multi Position Board

299.99 

Available on backorder

Category:

Description

252518001
Chipper means incredible fun and is definitely something Jobe-different. This totally crazy multi-position board with completely round bottom pleases like no other. The Chipper has a unique tow point for easy starts and a tubing-like playful feeling. Sitting, kneeling, no hands: its comfortable EVA traction provides great foothold while its soft nylon webbing side handles turn the Chipper into a stable playground for both children and fast adults. Integrated channels make it easy & fun to manoeuvre on the Chipper: What can you come up with? The Chipper is an all-in-one-product and includes the board, a rope and handle.
FEATURES
 • Board Includes rope and handle
 • Plastic rotomolded
 • Tow point for easy starts and towing
 • Nylon webbing side handle
 • Comfortable EVA traction pad provides a great foothold
 • Channel bottom design
 • All-in-one product
 • Size: 100cm

PERKTHIMI

252518001
Chipper do të thotë argëtim i jashtëzakonshëm dhe është padyshim diçka Jobe-ndryshe. Kjo tabelë krejtësisht e çmendur me shumë pozicione me fund tërësisht të rrumbullakët kënaqet si askush tjetër. Chipper ka një pikë tërheqëse unike për fillime të lehta dhe një ndjenjë lozonjare si tub. Ulur, gjunjëzuar, pa duar: tërheqja e tij e rehatshme EVA siguron një bazë të shkëlqyer ndërsa dorezat anësore të saj të buta me rrjetë najloni e kthejnë Chipper-in në një shesh lojrash të qëndrueshme si për fëmijët ashtu edhe për të rriturit e shpejtë. Kanalet e integruara e bëjnë të lehtë dhe argëtuese manovrimin në Chipper: Çfarë mund të gjeni? Chipper është një produkt gjithçka-në-një dhe përfshin tabelën, një litar dhe dorezë.

TIPARET

 • Pllaka Përfshin litarin dhe dorezën
 • E plastikës me rotacion
 • Pika tërheqëse për nisje dhe tërheqje të lehtë
 • Dorezë anësore me rrip najloni
 • Mbështetja e rehatshme tërheqëse EVA ofron një bazë të shkëlqyer
 • Dizajni i fundit të kanalit
 • Produkt gjithëpërfshirës
 • Madhësia: 100 cm

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Chipper Multi Position Board”

Your email address will not be published. Required fields are marked *