Jobe Chaser Towable 2P

Categories: , Tags: ,

Description

230224003

Jobe Chaser Towable 2P

The Chaser 2 person towable is a serious towable to ride with a friend or family member. Its tough 840 nylon double-stitched cover protects the 28 gauge PVC-base and the tube from damaging. Hold on tight to its comfy and super strong nylon-wrapped handles with luxurious neoprene knuckle protection. Features a one way valve and quick connector for convenience.
  • 28 gauge PVC
  • 840 Denier nylon cover
  • Dimensions when inflated: 92 x 47 x 24,8”, 235 x 120 x 63cm
  • Double stitched nylon
  • One way Boston valve
  • Quick connector for easy towing
  • 3 year warranty after registration
  • Dimensions when deflated: 88″x49” | 225cmx125″

230224003

Jobe Chaser Towable 2P Tërheqësja për 2 persona Chaser është një rimorkim serioz për të hipur me një mik ose anëtar të familjes. Mbulesa e saj e fortë e qepur dyshe prej najloni 840 mbron bazën PVC me diametër 28 dhe tubin nga dëmtimi. Kapeni fort nga dorezat e saj komode dhe super të forta të mbështjella me najloni me mbrojtje luksoze të nyjeve nga neopreni. Përmban një valvul njëkahëshe dhe lidhës të shpejtë për lehtësi.
PVC me 28 diametër
840 Denier mbulesë najloni
Dimensionet kur fryhen: 92 x 47 x 24,8”, 235 x 120 x 63 cm
Najloni i qepur dyfish
Valvula e Bostonit me një drejtim
Lidhës i shpejtë për tërheqje të lehtë
3 vite garanci pas regjistrimit
Dimensionet kur shfryhen: 88″x49″ | 225cmx125″

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Chaser Towable 2P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *