Jobe Breach Wakeboard & Republik Bindings Set

819.99 

Available on backorder

Categories: ,

Description

278822120
Get ready for the Next Generation:Jobe Breach Wakeboard! This board is packed to the max with high tech and innovative features. With features like the All-New Backbone Tech that brings advanced placing of extremely lightweight carbon rods to boost board feel, response and add center stiffness, you’re truly riding the board of the future. This 3-Stage rocker rockets you up high and lands you down softly with unbelievable control and stability.
FEATURES
Jobe Breach Wakeboard

 • 3-stage rocker
 • The next gen Breach: 600 grams lighter and loaded with innovations and high tech carbon
 • BackBone Tech: Innovative high tech advanced placing of carbon rods to boost board feel, response and add center stiffness
 • 4 removable nylon fins
 • Concave tip and tail for clean take offs and soft landings
 • Deep grooved channels: giving you the most grip and control
 • H.I.T. -base
 • Hybrid core: foam and wood mix
 • Tip and tail flex construction giving ou the flex where needed
 • Tri- Tech fiberglass

Jobe Republik Wakeboard Bindings

 • Comfortable ergonomic footbed
 • Custom Jobe lace lock to secure your foot
 • Single lace perfect wrapped fit
 • Soft and comfortable foam inner liner
 • Soft heel pads for proper foot placement
 • Stretchy flex panels to control your ride

PERKTHIMI

278822120
Bëhuni gati për gjeneratën e ardhshme: Jobe Breach Wakeboard! Ky bord është i mbushur në maksimum me karakteristika të teknologjisë së lartë dhe inovative. Me veçori të tilla si “Backbone Tech” e gjitha e re që sjell vendosjen e avancuar të shufrave karboni jashtëzakonisht të lehta për të rritur ndjesinë e pllakës, reagimin dhe shtimin e ngurtësisë së qendrës, ju jeni me të vërtetë duke ecur në tabelën e së ardhmes. Ky karikator me 3 faza ju bën raketa lart dhe ju zbret me lehtësi me kontroll dhe stabilitet të pabesueshëm.

KARAKTERISTIKAT

Wakeboard 

 • Roker me 3 faza
 • Shkelja e gjeneratës tjetër: 600 gram më e lehtë dhe e ngarkuar me risi dhe karbon të teknologjisë së lartë
 • BackBone Tech: Vendosja inovative e avancuar e teknologjisë së lartë e shufrave të karbonit për të rritur ndjesinë, reagimin dhe shtimin e ngurtësisë së qendrës
 • 4 pendë najloni të lëvizshme
 • Maja konkave dhe bishti për ngritje të pastra dhe ulje të buta
 • Kanalet me brazda të thella: ju japin maksimumin dhe kontrollin
 • H.I.T. -bazë
 • Bërthama hibride: shkumë dhe përzierje druri
 • Konstruksioni i përkuljes së majës dhe bishtit ju jep përkuljen aty ku nevojitet
 • Tekstil me fije qelqi Tri-Tech
 • Lidhjet e Wakeboard-it të Republikës së Punës
 • Shtrati i rehatshëm ergonomik i këmbëve
 • Bllokim i personalizuar me dantella Jobe për të siguruar këmbën tuaj
 • Dantella e vetme përshtatje e përsosur e mbështjellur
 • Astar i brendshëm i butë dhe i rehatshëm me shkumë
 • Mbështesat e buta të thembra për vendosjen e duhur të këmbës
 • Panele fleksibël elastike për të kontrolluar udhëtimin tuaj

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Breach Wakeboard & Republik Bindings Set”

Your email address will not be published. Required fields are marked *