Jobe Binar Towable 4P

Categories: , Tags: ,

Description

230423001

Jobe Binar Towable 4P

Find your way around the lake with the Binar 4P towable. This big boy has all the space to take you and 3 friends with you. The Binar 4P is one of our luxurious 2-way towables with 2 different tow points to switch positions. This upgraded version comes with an even more comfortable soft-top and backrest to give you that super-comfy ride. Connect your rope easily with Jobe’s quick connector system and sit back to its comfy back support, or choose the wild side and go for a sporty kneeling position. This big boss has been made out of 840D double- layered nylon and has 10 reinforced nylon-wrapped handles with soft and comfy knuckle protection.
 • 3 year warranty
 • 13 Handles with neoprene knuckle guards
 • 2 neoprene handles
 • Air chambers
 • Double stitched nylon
 • Max 4 persons
 • Multi position towable
 • One way Boston valve
 • Quick connector for easy towing
 • Soft top armrest guard
 • Soft top on the top of the backrest
 • 840 Denier nylon cover
 • 28 gauge PVC
 • Dimensions when inflated: 116 x 72 x 28″ | 297 x 183 x 70 cm
 • Dimensions when deflated : 118″ x 76″ | 300 x 194 cm
 • Deck height: 13″ | 34cm

230423001

Jobe Binar Towable 4P Gjeni rrugën tuaj rreth liqenit me tërheqjen Binar 4P. Ky djalë i madh ka të gjithë hapësirën për të marrë ty dhe 3 shokët me vete. Binar 4P është një nga rimorkuesit tanë luksoz me dy drejtime me 2 pika të ndryshme tërheqëse për të ndërruar pozicionet. Ky version i përmirësuar vjen me një majë të butë dhe mbështetëse edhe më të rehatshme për t’ju dhënë atë udhëtim super të rehatshëm. Lidheni lehtësisht litarin tuaj me sistemin e lidhësve të shpejtë të Jobe dhe uluni në mbështetësen e tij të rehatshme të shpinës, ose zgjidhni anën e egër dhe shkoni për një pozicion sportiv të gjunjëzimit. Ky bos i madh është bërë nga najloni me dy shtresa 840D dhe ka 10 doreza të përforcuara të mbështjella me najloni me mbrojtje të butë dhe të rehatshme të kyçeve.
3 vite garanci
13 Doreza me mbrojtëse nyjesh neopreni
2 doreza neoprene
Dhomat e ajrit
Najloni i qepur dyfish
Maksimumi 4 persona
Tërheqshëm me shumë pozicione
Valvula e Bostonit me një drejtim
Lidhës i shpejtë për tërheqje të lehtë
Mbrojtës i krahut të sipërm të butë
Top i butë në pjesën e sipërme të mbështetëses
840 Denier mbulesë najloni
PVC me 28 diametër
Dimensionet kur fryhen: 116 x 72 x 28″ | 297 x 183 x 70 cm
Dimensionet kur shfryhen: 118″ x 76″ | 300 x 194 cm
Lartësia e kuvertës: 13″ | 34 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Binar Towable 4P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *