Jobe Aluminium SUP Paddle Lime 3-piece

Description

486721010

Jobe Aluminium SUP Paddle Lime 3-piece

The Jobe Aluminium SUP Paddle Lime 3-parts is an easy to use Stand Up Paddle boarding Paddle for all skill levels! Featuring a light and stiff aluminum shaft, durable plastic blade, and a easy to use clip for adjusting paddle height, the Jobe Aluminum Paddle is the perfect SUP companion.
 • ABS protector on edge
 • Adjustable 3-piece aluminum paddle
 • Blade angle: 5°
 • Blade surface: 94 in²
 • Blade width: 8.7″ | 220mm
 • Clip with lever to adjust fast and easy
 • Comfortable plastic T-grip
 • Length: 66,9″ / 82,6″ | 170cm / 210cm
 • Light and stiff aluminium shaft
 • Plastic blade
 • Weight: 980g | 2,16lbs

486721010

Jobe Aluminum SUP Paddle Lime 3-pjesëshe Jobe Aluminum SUP Paddle Lime 3-pjesëshe është një vozitje e lehtë për t’u përdorur Stand Up Paddle për të gjitha nivelet e aftësive! Me një bosht të lehtë dhe të ngurtë alumini, teh plastike të qëndrueshme dhe një kapëse të lehtë për t’u përdorur për rregullimin e lartësisë së vozit, Jobe Aluminum Paddle është shoqëruesi i përsosur SUP.

Mbrojtës ABS në buzë
Lopë alumini me 3 pjesë të rregullueshme
Këndi i tehut: 5°
Sipërfaqja e tehut: 94 in²
Gjerësia e tehut: 8.7″ | 220 mm
Kapëse me levë për t’u rregulluar shpejt dhe lehtë
Mbërthim i rehatshëm plastik
Gjatësia: 66,9″ / 82,6″ | 170cm / 210cm
Bosht i lehtë dhe i ngurtë alumini
Teh plastik
Pesha: 980g | 2,16 paund

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Aluminium SUP Paddle Lime 3-piece”

Your email address will not be published. Required fields are marked *