Jobe 50 Newton Bodywarmer Women Midnight Blue

Description

244924002

Jobe 50 Newton Bodywarmer Women Midnight Blue

Jobe’s 50 Newton Bodywarmer combines the casual look of a bodywarmer with the safety of a 50N buoyancy aid. The use of strong lightweight nylon and a perfect fit makes this a very comfortable vest to wear. The water drainage system ensures the full safety that a 50N buoyancy aid. Being stylish has never been so safe!
  • Water drainage system
  • Available in plus sizes
  • Comfort and fit of a casual bodywarmer
  • Feminine fit
  • Front zipper for fast entry
  • Inside pocket with carbine hook (2x)
  • Safety D-ring to attach an emergency cord
  • Strong and lightweight nylon
  • YKK Zipper
  • 50N ISO-certified (buoyancy aid)

244924002

Jobe 50 Newton Bodywarmer Femra Midnight BlueJobe’s 50 Newton Bodywarmer kombinon pamjen e rastësishme të një ngrohëseje trupi me sigurinë e një ndihme lëvizëse 50N. Përdorimi i najlonit të fortë të lehtë dhe një përshtatje e përsosur e bën këtë jelek shumë të rehatshëm për t’u veshur. Sistemi i kullimit të ujit garanton sigurinë e plotë që një ndihmesë mbizotërimi 50N. Të jesh elegant nuk ka qenë kurrë kaq e sigurt!
Sistemi i kullimit të ujit
E disponueshme në madhësi plus
Komoditeti dhe përshtatja e një ngrohësi të rastësishëm
Përshtatje femërore
Zinxhir përpara për hyrje të shpejtë
Xhep i brendshëm me grep karabinë (2x)
Unaza D e sigurisë për të lidhur një kordon urgjence
Najloni i fortë dhe i lehtë
Zinxhirë YKK
50N ISO-certifikuar (ndihma për lëvizje)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe 50 Newton Bodywarmer Women Midnight Blue”

Your email address will not be published. Required fields are marked *