Jobe 4 Person Towable Rope

44.99 

Categories: ,

Description

211922002

Our super strong towropes are engineered to pull big 3 and 4 rider tubes up to 1882 KG! It has an unique and notable pattern and a rope keeper for tangle-free storage.
SPECIFICATION
  • Break strength: 4150 lbs | 1882 kg
  • Floating mainline
  • Length: 55ft | 16,8m

PERKTHIMI

211922002

Litarët tanë super të fortë janë krijuar për të tërhequr TOWABLE të mëdhenj me 3 dhe 4 kalorës deri në 1882 kg! Ka një model unik dhe të dukshëm dhe një mbajtës litari për ruajtje pa ngatërrime.
SPECIFIKIMET
Forca e thyerjes: 4150 lbs | 1882 kg
Linja kryesore lundruese
Gjatësia: 55ft | 16,8 m

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe 4 Person Towable Rope”

Your email address will not be published. Required fields are marked *