JNR CHARACTER CAP – GOLDFISH ORANGE

35.00 

Category:

Description

465006

JNR CHARACTER CAP – GOLDFISH ORANGE

DESCRIPTION

Add a splash of colour to their swims with our Junior Multi Colour Silicone Swimming Cap, shaped for a superior fit for juniors and featuring an embossed non-slip inner surface.
PERKTHIME
JNR KAPAKU I PERSONAHIT – PORTOKALLI FISH I ARTË
PËRSHKRIM
Shtoni një spërkatje ngjyrash në notat e tyre me kapakun tonë të notit Junior Multi Color silikoni, i formuar për një përshtatje më të mirë për të rinjtë dhe me një sipërfaqe të brendshme të stampuar që nuk rrëshqet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JNR CHARACTER CAP – GOLDFISH ORANGE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *