Full Face Mask SEA VU DRY +

75.99 

Description

411260

DESCRIPTION
The Marea X-One Set for adults combines Mare snorkel mask, X-one fin and ergonomic snorkel.
A complete set for great performance in the water. The Marea mask has a soft, comfortable silicone facepiece, which is ideal for prolonged wearing. It has small ribs around the nose to relieve pressure and make diving even more enjoyable.
Adjustment buckles are attached to the facepiece and are easy to use. The special lens allows for a wide downward viewing angle.
The Fins X-One boast a comfortable strap adjustment without buckles and are perfect for long snorkeling sessions. The bootie is perforated and lets water flow through, to prevent the parachute effect.
The blade features channel trust technology, whih channels energy and perfectly directs movement, for perfect results with minimal effort.
The X-One Marea Set is completed by an ergonomic silicone mouthpiece with semi-dry top and anti-splash technology. It also features a drain valve for cleaning the snorkel.
This set is ideal for long snorkeling sessions.
These are the key reasons for choosing the X-One Marea mask, fins and snorkel set:
– Marea mask providing great vision, ergonomic, soft on the face
– X-One fins with comfortable adjustment without buckle, perforated foot pocket, channel thrust technology
– Ergonomic snorkel
– Technology and design

SIZE:PINK:SM; LIME:SM; BLACK:L/XL;

PERKTHIMI:

PËRSHKRIM
Seti Marea X-One për të rritur kombinon maskën e snorkelit Mare, fin X-one dhe snorkelin ergonomik.
Një set i plotë për performancë të shkëlqyer në ujë. Maska Marea ka një fytyrë të butë dhe të rehatshme silikoni, e cila është ideale për përdorim të zgjatur. Ka brinjë të vogla rreth hundës për të lehtësuar presionin dhe për ta bërë zhytjen edhe më të këndshme.
Kopsat e rregullimit janë ngjitur në pjesën e fytyrës dhe janë të lehta për t’u përdorur. Lentet speciale mundësojnë një kënd të gjerë shikimi poshtë.
Fins X-One mburret me një rregullim të rehatshëm të rripit pa kopsa dhe është perfekt për seanca të gjata snorkeling. Këpuca është e shpuar dhe lejon që uji të rrjedhë, për të parandaluar efektin e parashutës.
Tehu përmban teknologjinë e besimit të kanalit, e cila kanalizon energjinë dhe drejton në mënyrë të përsosur lëvizjen, për rezultate të përsosura me përpjekje minimale.
Seti X-One Marea plotësohet nga një grykë ergonomike silikoni me majë gjysmë të thatë dhe teknologji kundër spërkatjes. Gjithashtu përmban një valvul kullimi për pastrimin e snorkelit.
Ky grup është ideal për seanca të gjata snorkeling.
Këto janë arsyet kryesore për zgjedhjen e kompletit të maskave, pendëve dhe snorkelit X-One Marea:
– Maska Marea që ofron vizion të shkëlqyer, ergonomike, e butë në fytyrë
– Penda X-One me rregullim të rehatshëm pa shtrëngim, xhep këmbësh me vrima, teknologji e shtytjes së kanalit
– Periskop ergonomik
– Teknologjia dhe dizajni

PERMASA: ROZA:SM; LIME:SM; E ZEZA:L/XL

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Full Face Mask SEA VU DRY +”

Your email address will not be published. Required fields are marked *