INFLATOR GE 20-2

432.99 

Available on backorder

Category:

Description

Descrizione

Gonfiatore elettrico per gommoni da lt/min. 125, pressione max mbar 1500, con arresto automatico al raggiungimento della pressione desiderata. Completo di raccordi universali, morsetti per attacco alla batteria e filtro protettivo. Batteria integrata ricaricabile da presa accendisigari o adattatore a 110-240Vac. Dim. mm. 220x320x220H. Peso kg. 3,5.

Përshkrim

Fryrës elektrik për gomone lt/min. 125, presioni maksimal 1500 mbar, me ndalesë automatike kur arrihet presioni i dëshiruar. I kompletuar me pajisje universale, terminale për lidhje me baterinë dhe filtër mbrojtës. Bateri e ringarkueshme e integruar nga priza e çakmakut ose përshtatës 110-240Vac. Dim Mm. 220x320x220H. Pesha kg. 3.5.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “INFLATOR GE 20-2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *