IMBRACATURA EKTOR

340.00 

Available on backorder

Description

 7979001

IMBRACATURA EKTOR M/L

Descrizione

Fabbricato in poliammide con ampio fascione girovita con taglio alto, per il massimo sostegno della fascia lombare, comode imbottiture sui cosciali, 2 ampi anelli porta-materiale laterali, 5 asole in fettuccia per ospitare materiale isolato e permettere di personalizzare al massimo la disposizione dell’attrezzatura, facilitandone l’immediata individuazione, 4 fibbie RAPIDE di chiusura su vita e cosciali. Punti di attacco anticaduta sternale e dorsale. Punto di attacco ventrale per la progressione su fune. Punti di posizionamento laterali in alluminio ripiegabili a scatto, che riducono la possibilità d’impiglio quando non utilizzati.

Përshkrim

Bërë nga poliamidi me një brez të gjerë beli me prerje të lartë për mbështetje maksimale të mesit, mbushje të rehatshme në sythe të këmbëve, 2 sythe të mëdha mbajtëse materiale anësore, 5 fole me rripa për të akomoduar materialin e izoluar dhe ju lejojnë të personalizoni rregullimin e pajisjeve, duke lehtësuar identifikim i menjëhershëm, 4 kopsa mbyllëse SHPEJTË në bel dhe sythe të këmbës. Pikat e lidhjes së ndalimit të rënies sternore dhe dorsal. Pika e lidhjes ventrale për përparimin e litarit. Pikat e pozicionimit anësor prej alumini të palosshme, të cilat zvogëlojnë mundësinë e bllokimit kur nuk janë në përdorim.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IMBRACATURA EKTOR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *