GRUPPO TIMONERIA T 91

213.87 

Available on backorder

Description

 4340091

Descrizione

Progettata per alte prestazioni ed alta efficienza, costruita in materiale resistente alla corrosione marina, impiega monocavo M90 Mach ad innesto rapido. La posizione centrale dell’alberino la rende particolarmente adatta nel caso in cui lo spazio dietro il cruscotto sia limitato. Possibilità di installazione a 90° o 20°. Alberino standard da 3/4. Numero di giri del volante circa 4,2. Corsa di azionamento mm. 228. Diametro massimo del volante mm. 406. Coprimozzo non incluso. Conforme EN 28848.E.ABYC P17

Unità di misura

N
Perkthimi:

4340091

GRUP TIMONI T 91

Përshkrim

Projektuar për performancë të lartë dhe efikasitet të lartë, të ndërtuar në material rezistent ndaj korrozionit detar, ai përdor kabllo të vetme M90 ​​Mach me lidhje të shpejtë. Pozicioni qendror i boshtit e bën atë veçanërisht të përshtatshëm në rast se hapësira prapa pultit është e kufizuar. Mundësia e instalimit në 90 ° ose 20 °. Boshti standard 3/4. Numri i kthesave të timonit rreth 4.2. Goditja e aktivizimit mm. 228. Diametri maksimal i timonit mm. 406. Hubcap nuk përfshihet. Pajtohet me EN 28848.E.ABYC P17
Njësia matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GRUPPO TIMONERIA T 91”

Your email address will not be published. Required fields are marked *