GIUBBOTTO PILOT 165N ROSSO

119.29 

Available on backorder

Description

 P66781

MANUALE – SENZA CINTURA DI SICUREZZA

Descrizione

Giubbotto di salvataggio gonfiabile, adatto alla navigazione costiera e di altura, dalla forma ergonomica, corto sul petto e aperto ai lati, dal collo arrotondato ideale per un uso continuo. Accessori di serie: nastri retroriflettenti, fischietto. CE EN ISO12402-3

Përshkrim

Jelekë shpëtimi e fryrë, e përshtatshme për lundrim në bregdet dhe në det të hapur, me formë ergonomike, e shkurtër në gjoks dhe e hapur anash, me qafë të rrumbullakosur ideale për përdorim të vazhdueshëm. Aksesorë standardë: shirita reflektues, bilbil. CE EN ISO12402-3

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GIUBBOTTO PILOT 165N ROSSO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *