GHIACCIAIE MARINE IGLOO

74.00 

Available on backorder

Description

2420001

Descrizione:

Ghiacciaie Marine costruite in polietilene mantengono il ghiaccio più a lungo grazie al loro spesso strato di isolamento. Dotate di rivestimento contro l’ingiallimento, macchie, odori e dal degrado causato dai raggi UV. Complete di manigle rivestite in materiale antiscivolo. Colore Bianco ad eclusione del 2420023.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

2420001

KUTI AKULLI DETAR 25 QT LT.23

Përshkrim:

Kutitë e akullit detar të ndërtuara në polietileni e mbajnë akullin më gjatë falë shtresës së tyre të trashë të izolimit. E pajisur me një shtresë kundër zverdhjes, njollave, aromave dhe degradimit të shkaktuar nga rrezet UV. E kompletuar me doreza të mbuluara me material që nuk rrëshqet. Ngjyra e bardhë përveç 2420023.
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GHIACCIAIE MARINE IGLOO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *