FOOT SWITCH

24.11 

Available on backorder

Description

Art. 0303534

This device is a switch which works simply pushing the foot on the button. The base is in stainless steel while the cover to prevent accidental engagement is in composite. The button is in special marine rubber able to withstand UV ray and the marine environment. Watertight IP67, for every type of windlass. 5 A – 12/24 V

Artikulli 0303534

Kjo pajisje është një çelës i cili funksionon thjesht duke shtypur këmbën në buton. Baza është në çelik inox ndërsa mbulesa për të parandaluar përfshirjen aksidentale është në përbërje. Butoni është i bërë nga gome speciale detare në gjendje të përballojë rrezet UV dhe mjedisin detar. I papërshkueshëm nga uji IP67, për çdo lloj xhami. 5A – 12/24V

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FOOT SWITCH”

Your email address will not be published. Required fields are marked *