FINS HERMES

50.00 

Category:

Description

410328

The Hermes snorkel fins feature full foot and short blade.
This model is perfect for those looking for a snorkel fin to take with them on trips and for swim training.
The Hermes Fins are a practical, comfortable and ultra lightweight snorkel fins model. Equipped with a full foot and a short blade, they are suitable for travel.The full pocket is particularly soft and allows you to wear it with ease. The short blade allows a fast and energetic finning, with an excellent ability to direct the movement. The model and the special technologies with which it is designed make it the ideal model for swimming training or snorkeling in calm waters.
The Hermes snorkeling fins combine high-end design and materials and are durable.
The main features that make the Hermes fin a high-end product are:

– comfortble soft foot pocket.
– Short blade perfect for carrying fins while traveling
– Ideal for swim training or snorkeling in calm water.

PERKTHIMI:

Pendët e snorkelit Hermes kanë këmbë të plotë dhe teh të shkurtër.
Ky model është i përsosur për ata që kërkojnë një pendë snorkel për ta marrë me vete në udhëtime dhe për stërvitje noti.
Fins Hermes janë një model praktik, i rehatshëm dhe ultra i lehtë me pendë snorkel. Të pajisura me një këmbë të plotë dhe një teh të shkurtër, ato janë të përshtatshme për udhëtime. Xhepi i plotë është veçanërisht i butë dhe ju lejon ta mbani me lehtësi. Tehu i shkurtër lejon një pendë të shpejtë dhe energjike, me një aftësi të shkëlqyer për të drejtuar lëvizjen. Modeli dhe teknologjitë e veçanta me të cilat është projektuar e bëjnë atë model ideal për stërvitje noti apo snorkeling në ujëra të qeta.
Pendat e snorkeling Hermes kombinojnë dizajnin dhe materialet e nivelit të lartë dhe janë të qëndrueshme.
Karakteristikat kryesore që e bëjnë fin Hermes një produkt të nivelit të lartë janë:

– xhep i rehatshëm i butë për këmbë.
– Teh i shkurtër perfekt për të mbajtur pendë gjatë udhëtimit
– Ideale për stërvitje noti ose snorkeling në ujë të qetë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FINS HERMES”

Your email address will not be published. Required fields are marked *