FINS X-WING

201.99 

Description

420419

The X-Wing freediving fins have a blade width of 19.0cm and a length of 71.3cm . The variable thickness of the blades allows high performance in kicking. The blade has an inclination of 30° from the foot pocket, for making kicking comfortable. Ideal for long surface fins.

The main features of the X-Wing freediving fins are:
• The tapered blade in high quality elastomer allows for excellent agility and performance
• The foot pocket is built for maximum performance, and delivers perfect power transmission from foot to blade
• V-shaped tip to allow a more stable kick and prevent lateral water sliding
• The blade has a width of 19.0 cm and a length of 71.3 cm
• 30° angle of the blade from the foot pocket
• The Blade is 30% softer than the Razor Pro model
• Interchangeable blade
• Designed to be worn also without socks

PERKTHIMI:

Pendët e zhytjes së lirë X-Wing kanë një gjerësi teh prej 19.0 cm dhe një gjatësi prej 71.3 cm. Trashësia e ndryshueshme e tehut lejon performancë të lartë në goditje. Tehu ka një pjerrësi prej 30° nga xhepi i këmbës, për ta bërë goditjen komode. Ideale për pendë me sipërfaqe të gjata.

Karakteristikat kryesore të pendëve të zhytjes së lirë X-Wing janë:
• Tehu i ngushtuar në elastomer me cilësi të lartë mundëson shkathtësi dhe performancë të shkëlqyer
• Xhepi i këmbës është ndërtuar për performancë maksimale dhe ofron transmetim të përsosur të energjisë nga këmba në teh
• Majë në formë V për të lejuar një goditje më të qëndrueshme dhe për të parandaluar rrëshqitjen anësore të ujit
• Tehu ka një gjerësi prej 19.0 cm dhe një gjatësi prej 71.3 cm
• Këndi 30° i tehut nga xhepi i këmbës
• Blade është 30% më i butë se modeli Razor Pro
• Teh i këmbyeshëm
• Projektuar për t’u veshur edhe pa çorape

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FINS X-WING”

Your email address will not be published. Required fields are marked *