FILTRO JABSCO AQUA FILTA

144.00 

Available on backorder

Description

Articolo 1919050

FILTRO JABSCO AQUA FILTA

Descrizione

E’ un filtro per acqua potabile, con più di 200gr. di carbone attivo impregnato d’argento. Assorbe le impurità disciolte rinfrescando e pulendo l’acqua per darle un sapore naturale, un dolce profumo e una trasparenza incolore. La cartuccia avvitata è sostituita annualmente o prima se necessario. Portata iniziale fino a 14lt/min. Portagomma da Ø mm. 13 a 20. Dim. mm. 230x140x100. Peso kg. 0,5.

Unità di misura N

Përshkrim

Filtër i ujit të pijshëm, me më shumë se 200 gr. karboni i aktivizuar i mbarsur me argjend. Thith papastërtitë e tretura, freskon dhe pastron ujin për t’i dhënë asaj një aromë natyrore, një aromë të ëmbël dhe një transparencë të pangjyrë. Fisheku zëvendësohet çdo vit ose më shpejt nëse është e nevojshme. Shkalla fillestare e rrjedhjes deri në 14lt / min. Lidhës zorre nga mm. 13 deri në 20. Dim. Mm. 230x140x100. Pesha kg. 0,5

Njësia matëse N

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FILTRO JABSCO AQUA FILTA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *