FILTRO BENZINA PFG 16 CON SEGNALATORE

164.99 

Description

 1919118

Descrizione:

Filtro PFG 16 con segnalatore acqua particolarmente indicato per motori a benzina. Elemento filtrante in carta 10 micron, e sostituibile facilmente, vaschetta in polisolsume trasparente che consente di vedere le impurità depositate sul fondo. Portata ottimale 100 It/h – max 200 It/h. Filettature F da 1/4. Dim. mm. 100 x 100 x 200.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

1919118

 

PFG 16 FILTER ME SINJALER

Përshkrimi:

Filtri PFG 16 me tregues uji veçanërisht i përshtatshëm për motorët me benzinë. Elementi i filtrit në letër 10 mikron, dhe lehtësisht i zëvendësueshëm, sirtar në polysolsume transparente që ju lejon të shihni papastërtitë e depozituara në pjesën e poshtme. Shkalla optimale e rrjedhës 100 It / h – max 200 It / h. Fijet 1/4 F. Dim. Mm. 100 x 100 x 200
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FILTRO BENZINA PFG 16 CON SEGNALATORE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *