FEMALE QUICK ATTACHMENT

188.47 

Available on backorder

Description

P67588

Description

Quick connection for sea (or fresh) water outlet. It allows you to use the water for washing the blanket, etc. via a pump. Complete with white ABS container with chromed lid and non-return valve, 3/4 male thread

units of measure

N
Perkthimi:

P67588

LIDHJE E SHPEJT

Përshkrim

Lidhje e shpejtë për daljen e ujit në det (ose të freskët). Kjo ju lejon të përdorni ujin për larjen e batanijes, etj. Përmes një pompë. E kompletuar me enë të bardhë ABS me kapak të kromuar dhe valvul pa kthim, fije mashkulli 3/4
MANUALE P67588
njësitë e masës

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FEMALE QUICK ATTACHMENT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *