FASCETTA INOX

6.00 

Available on backorder

Description

 7878800

FASCETTA INOX

Descrizione

Fascetta fissaggio adatta per alberi e boma da Ø mm. 40 a 50, lunghezza mm. 80

Përshkrim

Kapëse fiksuese e përshtatshme për shtyllat dhe boomët nga Ø mm. 40 deri në 50, gjatësia mm. 80

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FASCETTA INOX”

Your email address will not be published. Required fields are marked *