FANALI A LED SERIE 34

86.99 

Description

 4020171

Descrizione

Luci di via a LED in policarbonato, resistente ai raggi UV e alla corrosione salina. Grado di protezione IP67. Completi di attestato di omologazione R.I.Na. ELE245806CS e MED per le imbarcazioni commerciali. Il corpo del LED è termicamente connesso a un supporto in alluminio che lo raffredda per permettergli una durata di almeno 50.000 ore. Alta resistenza agli urti e alle vibrazioni. Alim. 12/24 V.

Unità di misura N

Përshkrim

Dritat e lundrimit LED në polikarbonat, rezistente ndaj rrezeve UV dhe korrozionit të kripës. Shkalla e mbrojtjes IP67. Plotësoni me R.I.Na. ELE245806CS dhe MED për anije komerciale. Trupi LED është i lidhur termikisht me një mbështetëse alumini e cila e ftoh atë për ta lejuar atë të zgjasë për të paktën 50,000 orë. Rezistencë e lartë ndaj goditjeve dhe dridhjeve. Furnizimi me energji 12/24 V.

Njësia e masës N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FANALI A LED SERIE 34”

Your email address will not be published. Required fields are marked *