ESTINTORE FRANCIA A POLVERE KG.1

29.99 

Available on backorder

Description

1213021

Descrizione

Estintore a polvere in alluminio completo di supporto. Certificati R.I.Na., MED 2014/90/EU, EN3, CE 0029/2017, P.E.D. 2014/68/EU. Sono classificati secondo la loro capacità di spegnere differenti tipi di fuoco. Un coefficiente indica la capacità di estinguere e una lettera il tipo di fuoco che può essere spento. A – Fuoco di materie secche (carta, legno, tessili, ecc.) B – Fuoco di liquidi (idrocarburi) C – Fuoco di gas (butano – propano). Dimensioni Ø mm 82 x h mm. 295

Unità di Misura:

N
PERKTHIMI

1213021

 

FIKESI I ZJARRIT 5A-34BC

Përshkrim

Fikës zjarri pluhur në alumin i kompletuar me mbështetje. R.I.Na., MED 2014/90 / EU, EN3, CE 0029/2017, P.E.D. 2014/68 / BE. Ato klasifikohen sipas aftësisë së tyre për të shuar lloje të ndryshme zjarri. Një koeficient tregon aftësinë për të shuar dhe një shkronjë tregon llojin e zjarrit që mund të shuhet. A – Zjarri i materialeve të thata (letër, dru, tekstile etj.) B – Zjarri i lëngjeve (hidrokarburet) C – Zjarri i gazit (butan – propan). Dimensionet Ø 82 mm x h mm. 295

Njësia matëse:

Nr.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ESTINTORE FRANCIA A POLVERE KG.1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *